• 歡迎您訪問江蘇成考網,本站為民間交流網站!  今天是2021年12月07日星期二
  • 江蘇成考網提供江蘇各院校成考輔導報名,咨詢電話:0512-67311639
各市成考:
成考系統:

考前輔導

資料下載

試題真題

成考大綱

復習資料

立即報名

所在位置:江蘇成考網 > 歷年真題 > 高起本 > 2020年是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

2020年是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

2020-10-26 15:41:02 來源:江蘇成考網
江蘇成人高考視頻號
作者:趙老師

  2020年是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

  一、通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

  _17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )1.A. because B. as C. so D. for

  ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )16.A. enough B. more C. too D. less

  ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )19.A. on B. for C. by D. with

  ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  參考答案:

  1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

  二、通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

  _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )1.A. because B. as C. so D. for

  ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )16.A. enough B. more C. too D. less

  ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )19.A. on B. for C. by D. with

  ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  完形填空答案:

  1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 江蘇成考網 [http://www.yunseoer.com/]
本文關鍵詞:
本文地址:http://www.yunseoer.com/show-36-213-1.html

江蘇成考網申明:

(一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

(二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

上一篇:2020年江蘇成人高考高起本《歷史》模擬試題及答案

下一篇:2020年江蘇成人高考數學(理)復習難點四:三個“二次”及關系

江蘇成人高考

江蘇成人高考提升便捷服務

【錄取工作:12月6日起】

距2021江蘇成考錄取查詢預計還有

12/10/2021

江蘇成考成績查詢入口 江蘇成考錄取查詢入口

【錄取安排已出,屆時可查】

  • 考生交流群

  • 微信公眾號

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

江蘇考生在線服務

報考指導咨詢

考前輔導咨詢

復習禮包領取

職業規劃指導

就業崗位推薦

掃碼立即關注公眾號

掃碼立即加入交流群

公眾號

交流群

回到頂部